keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Mylsä by night!

Sitkeimmät suunnistajat alkavat erottua kun KS:n Yö-Kuppi etenee kohti kauden päätöstä. Viimeisin tapahtuma oli 15.11. Myllykoskella, jonne oli kotiliesien lämpöjen houkuttelevasta hehkusta huolimatta kammennut itsensä kolmisenkymmentä innokasta suunnistajaa.

Vähän ennen virallista lähtöaikaa taivaalta roiski räntää, mutta sade ja tuuli rauhoittuvat illan mittaan. Myllykoskella oli märkää lunta tai sohjoa noin nilkan korkeudelle. Lumitilanne ei siis haitannut juoksemista, vaikka pienimpien polkujen erottuminen maanpinnasta oli vaikeaa niille, jotka tekivät ensimmäiset jäljet. Koivusaaren nurmikkoalueella oli hiihtämällä tehty perinteisen latu, joka näytti sivusta katsoen aivan kelvolliselta. Suunnistajien kommenttien mukaan lunta oli enemmän kuin esim. Kuusankoskella.

Täydelliseen pimeyteen ei tarvinnut Myllykoskella sulkeltaa, sillä katuvalojen loisteesta ei tarvinut kauas mennä, ja pitkät pätkät pääsi taivaltamaan teitä ja raitteja pitkin.

Illan kuvasatoa. Klikkaa kuvaa niin se suurenee (ja yleensä pääsee takaisin Esc-näppäimellä - ainakin Firefoxilla surffatessa).

Mikael Fabritius leimaa maalissa.

Maalileimauksen näyte Jouko Tykkälältä.

 
 Kukaan ei halua tulla kuvatuksi....

Marja Laukkanen leimaa maalissa. "Hauskaa oli" Marja kommentoi iltapuhdettaan Mylsällä. Huomatkaa uusi KS:n taitettava sprinttipukki.


Tulokset löytyvät täältä.
Jos kartta kiinnostaa, se löytyy täältä.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Jukka :)

    Tämä oli paras pitkään aikaan, nauroin ihan huolella xDD

    VastaaPoista
  2. Olipa hieno rata. Istuin sohvalla ja katselin, kun porukka leimasi 10 metrin päässä. Kolmosrasti oli siinä meidän pihakatajassa!

    VastaaPoista